Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022 10:50

Επικίνδυνες καθιζήσεις στο οδόστρωμα στην περιοχή Λούρου-Ωρωπού

Έχουμε αναφερθεί με ρεπορτάζ μας στο atpreveza.gr στα μεγάλα ρήγματα που προκαλούνται στο οδόστρωμα στο οδικό δίκτυο της Υψηλής Ζώνης Λάμαρης, στην περιοχή Λούρου-Ωρωπού (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνους ατυχήματος για οχήματα και πεζούς.

Το θέμα έθεσε υπό τη μορφή Ερώτησης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Κύρλας.

IMG 0316

Ο κ. Κύρλας τόνισε πως στον δρόμο από την Ελάτρεια προς τον Ωρωπό, όταν λειτουργεί ο αρδευτικός αγωγός δημιουργούνται επικίνδυνες καθιζήσεις στο οδόστρωμα που έχουν βάθος 1-2 μέτρα. Ο ίδιος μάλιστα παρατήρησε στο σημείο δύο νέα ρήγματα. “Θα έχουμε σοβαρό ατύχημα κε Δήμαρχε. Όλο το συζητάμε εδώ και χρόνια, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Πρέπει κάτι να κάνουμε...” επισήμανε ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κώστας Ακρίβης ανέφερε πως θα πρέπει να γίνει τεχνική παρέμβαση από τον ΤΟΕΒ, σχετικά με μετακίνηση του αρδευτικού αγωγού, ωστόσο το θέμα είναι πως στη συγκεκριμένη περιοχή έχει υπάρξει εδώ και χρόνια αναγκαιότητα βελτιώσεων και παρεμβάσεων σε διάφορα σημεία, χωρίς αποτέλεσμα.