Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 14:45

Υπεγράφη η σύμβαση για την «Επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμό της αίθουσας Κωνσταντίνος Σαγανάς του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας»

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου και του αναδόχου κ. Γεράσιμου Μπέλλου η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή , συντήρηση και εξοπλισμός αίθουσας Κωνσταντίνος Σαγανάς του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας Αθανασία Τσουμελέκα» προϋπολογισμού 446.857,77 ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» .

Ν.ΓΕΩΡΓΆΚΟΣ Γ.ΜΠΕΛΛΟΣ

Το έργο περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις, που θα αποκαταστήσουν τις σημαντικές φθορές που παρουσιάζει η αίθουσα με στόχο την δημιουργία ενός χώρου, όπου οι αθλητές θα μπορούν να προπονούνται με ασφάλεια κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες.

Στις σημαντικότερες εργασίες περιλαμβάνονται η αποξήλωση στέγης από κυματοειδή φύλλα αμιαντοτσιμέντου και η ασφαλής απομάκρυνσή τους, η απορρύπανση χώρων με τη διεξαγωγή τελικών μετρήσεων διάχυσης ινών αμιάντου και έκδοση πιστοποιητικού καθαριότητας, καθαιρέσεις και αντικατάσταση του ταρτάν, των εσωτερικών οροφών , των μεταλλικών παραθύρων και όλου του εξοπλισμού χώρων υγιεινής, η πλήρης αντικατάσταση ηλεκτρολογικής και υδραυλικής εγκατάστασης-εξοπλισμού wc αποδυτηρίων , τοποθέτηση φωτιστικών led κλπ.