Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 11:13

Αποκλεισμό από τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πρέβεζας καταγγέλλουν υποψήφιοι των πανελλαδικών

Ζήτημα με τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πρέβεζας από υποψηφίους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων, προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες και καταγγέλθηκε και στο atpreveza.gr.

Για το μεν δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” το πρόβλημα δημιουργήθηκε αρχικά εξαιτίας των εργασιών που πρέπει να γίνουν. Το αρχικό “λουκέτο” διαδέχθηκε νεότερη ανακοίνωση με την οποία καλούνται μόνο τα μέλη των συλλόγων να κάνουν χρήση δύο ώρες το μεσημέρι, κάτι που με τις θερμοκρασίες που υπάρχουν είναι σχεδόν απαγορευτικό, ενώ δεν είναι όλοι οι υποψήφιοι των πανελλαδικών μέλη συλλόγων.

Για το δε δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας, η πισίνα αν και ήταν γεμάτη νερό ήταν κλειστή μέχρι και το Σάββατο, λόγω κάποιων χημικών που χρησιμοποιήθηκαν. Κατά συνέπεια οι μαθητές που ήθελαν να προετοιμαστούν για την κολύμβηση, απευθύνθηκαν σε γειτονικές πόλεις.

Σε επικοινωνία που είχε το atpreveza.gr με τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Πρέβεζας, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού Λεωνίδα Αργυρό, μας τόνισε πως όποιος επιθυμεί να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων θα πρέπει να κάνει αίτηση στο γραφείο αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας για να πάρει τη σχετική άδεια. Μέχρι στιγμής όπως ανέφερε δεν έχει υπάρξει κάποια αίτηση, ενώ ενημέρωσε και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το θέμα.

Σε κάθε περίπτωση η δημοτική αρχή θα έπρεπε να είχε αντιμετωπίσει με καλύτερο προγραμματισμό το συγκεκριμένο ζήτημα.