Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 12:10

Ποδηλατοβόλτα στην Πρέβεζα με πολλαπλά μηνύματα (photos)

Το δικό τους μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας έστειλαν δεκάδες ποδηλάτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην ποδηλατοβόλτα που διοργανώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Πρέβεζα στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων του Καρκίνου και της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου.

IMG 0806

IMG 0877

Ποδηλάτες κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ανδρούτσου και ποδηλατώντας στους δρόμους της πόλης έστειλαν το δικό τους μήνυμα ζωής και ταυτόχρονα επεσήμαναν την ανάγκη για τη δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων προκειμένου το ποδήλατο να μπει ξανά στην καθημερινότητα της Πρέβεζας.

IMG 0903

IMG 0940

IMG 0961

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το δήμο Πρέβεζας, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Ευπαθών ομάδων Φίλων Εθελοντών και Ιατρών Δήμου Πρέβεζας “ΜΑΖΙ” και την Τοπική Κοινότητα Πρέβεζας και μετά το τέλος της ποδηλατοπορείας που κατέληξε στις εγκαταστάσεις του δημοτικών γηπέδων μπάσκετ στην Κυανή Ακτή, ακολούθησε ενημέρωση από την Κλινική Ψυχολόγο-Εξαρτησιολόγο των ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Ονειρο ζωής” Χριστίνα Μασκλαβάνου με θέμα: Πρόληψη του καρκίνου και καθημερινές μικρές εξαρτήσεις”.

IMG 0969

IMG 0985

Παράλληλα δόθηκαν συμβουλές για την οδική συμπεριφορά και τη σωστή χρήση  και συντήρηση του ποδηλάτου από τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού “Ηνίοχος”, ενώ τόσο ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λ. Αργυρός όσο και ο δήμαρχος Πρέβεζας ευχαρίστησαν θερμά τους συμμετέχοντες επισημαίνοντας τα σημαντικά μηνύματα της ημέρας.

IMG 0995

IMG 0998

Έκθεση εικόνων