Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 14:48

Περίπου 3.000 ευρώ στο Δήμο Πρέβεζας θα κοστίσει η παραμονή βουλγαρικής αντιπροσωπείας στην πόλη

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας στις 2 Ιουνίου ενέκρινε την εξειδίκευση πίστωσης ποσού 2.824,00 ευρώ, για τη δαπάνη με τίτλο "Τιμητικές διακρίσεις αναμνηστικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας φυσικών προσώπων και αντιπροσωπειών".

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος προσκάλεσε τον Πρέσβη της Βουλγαρίας στην Ελλάδα Valentin Poriazov συνοδευόμενο από την αντιπροσωπεία του, σε συνάντηση για συζήτηση σχετικά με την αδελφοποίηση μεταξύ των δήμων Πρέβεζας και Σωζόπολης.

Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από δέκα άτομα και ακόμη θα συνοδεύεται από την Πρόεδρο της Ελληνοβουλγαρικής Φιλίας Σωζόπολης “ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ” και ένα μέλος αυτής. Η αντιπροσωπεία θα φτάσει στην Πρέβεζα στις 14 Ιουνίου 2022 το μεσημέρι. Την επόμενη ημέρα το πρωί θα γίνει συνάντηση στο Δημαρχείο και θα πραγματοποιηθεί περιήγηση, με πούλμαν στα ιστορικά αξιοθέατα του Δήμου μας. Το απόγευμα θα γίνει παρουσίαση και συζήτηση της αδελφοποίησης στο ξενοδοχείο Margarona Royal Hotel.

Για τη συγκεκριμένη αδελφοποίηση διατυπώθηκαν αρκετά ερωτήματα και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, καθώς δεν είναι ξεκάθαρη η στόχευση της δημοτικής αρχής.