Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 10:51

Στις 28 Ιουνίου η διανομή προϊόντων από το Δήμο Πρέβεζας για τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)

Ο Δήμος Πρέβεζας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020 για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι στις 28 Ιουνίου 2022 και ώρα 07.30 – 13.30 θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων ειδών παντοπωλείου και κρεοπωλείου (χοιρινό κρέας, τυρί φέτα, γάλα εβαπορέ, ρύζι ) στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΕΒΑ του Δήμου Πρέβεζας, που βρίσκεται στην περιοχή της Νεάπολης Πρέβεζας /οδός Ιατρού Γερογιάννη 16 - Πυροβολικό

Οι δικαιούχοι θα ενημερώνονται ατομικά με τηλεφωνική κλήση από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των προϊόντων. Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής. Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι, τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν, με τη συνδρομή και των στελεχών των “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”.

Συνιστάται στους δικαιούχους να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας . Για την αποφυγή συνωστισμού θα πρέπει να προσέρχεται στο σημείο διανομής μόνο ένα άτομο ανά αίτηση (ο ίδιος ο δικαιούχος). Σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις. Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, συστήνεται η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:

α) Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους.
β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ)
γ) Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει εξουσιοδότηση ή Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ