Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 14:19

Χωρίς νερό έμειναν το πρωί οικίες στον Λούρο Πρέβεζας – Αποκαταστάθηκε το μεσημέρι το πρόβλημα

Την δυσαρέσκεια αρκετών κατοίκων του Λούρου, προκάλεσε ξαφνική διακοπή νερού σε σπίτια, που συνέβη το πρωί της Δευτέρας.

Η διακοπή σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Λούρου Νίκο Παγγέ, οφείλεται σε σπάσιμο του αγωγού και αποκαταστάθηκε μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, όπως δήλωσε στο atpreveza.gr.

Ο ίδιος εκφράζει την πεποίθησή του πως το φετινό καλοκαίρι δε θα υπάρξουν προβλήματα με την πίεση του νερού, ένα ζήτημα που στο παρελθόν έχει ταλαιπωρήσει τους καλοκαιρινούς μήνες τους κατοίκους του Λούρου, ενώ στάθηκε και στις διακοπές ρεύματος που προκαλούνται στα αντλιοστάσια από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ Φώτη Ζέρβα, μας ανέφερε πως η φετινή χρονιά θα είναι μεταβατική, σχετικά με την επέκταση της ΔΕΥΑΠ ως υπηρεσία και στη δημοτική ενότητα Λούρου. Προς το παρόν η ΔΕΥΑΠ έχει πραγματοποιήσει αναθέσεις υλικών ύδρευσης για τη Δ.Ε. Λούρου και βοηθά όπου χρειαστεί, μέχρι να αναλάβει πλήρως καθήκοντα.

Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας την προηγούμενη Δευτέρα, ο επικεφαλής της “Ανάπτυξης Τώρα” Γιώργος Νίτσας, έθεσε το ζήτημα της πίεσης του νερού, το οποίο αντιμετωπίζουν εδώ και πολλά καλοκαίρια πολλές περιοχές του Δήμου Πρέβεζας.

Απομένει να δούμε αν το φετινό καλοκαίρι θα είναι καλύτερα τα πράγματα...