Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 14:32

Εξώδικο στη ΔΕΥΑΠ για τη διαδικασία ορισμού διευθυντή υπηρεσίας

Το atpreveza.gr με ρεπορτάζ του τον περασμένο μήνα είχε αναφερθεί στην μεγάλη ένταση που υπήρξε στο εσωτερικό της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρέβεζας (ΔΕΥΑΠ) και στο Δ.Σ. της, σχετικά με τον ορισμό γενικού διευθυντή και διευθυντών στις υπηρεσίες της (δείτε ΕΔΩ).

Σε μία εκ των υπηρεσιών η αντικατάσταση του νυν διευθυντή από τη θέση που κατείχε, έφερε εξώδικο από πλευράς του προς την επιχείρηση, καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι υποβιβάστηκε στην εργασία του χωρίς προφανή λόγο. Όπως προκύπτει μάλιστα από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr θα ακολουθήσουν επιπλέον ένδικα μέσα για την αποκατάστασή του.

Το ζήτημα είχε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ στις 18ης Μαΐου και πολιτικές προεκτάσεις, καθώς ο σύμβουλος της “Στροφής στο Μέλλον” Θανάσης Ανωγιάτης έκανε λόγο για διαδικασία και ενέργειες που προσβάλλουν το Δ.Σ. και τα μέλη του, καθώς καταστρατηγείται ο Οργανισμός Εσωτερικών Υπηρεσίας με τον τρόπο που λειτουργεί η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας μάλιστα ο κ. Ανωγιάτης στάθηκε και στα κριτήρια και τη διαδικασία που αυστηρά πρέπει να τηρηθεί και για τη διαδικασία επιλογής γενικού διευθυντή που είναι σε εξέλιξη.

Το atpreveza.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Φώτη Ζέρβα, ο οποίος επιβεβαίωσε την ύπαρξη της εξώδικης αναφοράς.

Σε κάθε περίπτωση η παραπάνω εξέλιξη βεβαιώνει την ένταση στο εσωτερικό της ΔΕΥΑΠ, σχετικά με τη διαδικασία ορισμού των νέων διευθυντών.