Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 18:19

Πρέβεζα: Απομακρύνονται επιτέλους τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από σήμερα, 29 Ιουνίου 2022, η επιχείρηση απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το κέντρο και τις γειτονιές της Πρέβεζας.

Η αρχή έγινε από την Λ .Ιωαννίνων, το Πυροβολικό και την οδό Προφήτη Ηλία παρουσία του δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ. Γρηγόρη Κουμπή, του διευθυντή του τμήματος Αγρ. Ανάπτυξης κ. Ευάγγελου Καζούκα και κλιμακίου της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει ο δήμος σε σχετικό δελτίο τύπου, η απομάκρυνση των πάνω από 50 οχημάτων που έχουν χαρακτηριστεί εγκαταλελειμμένα διεξάγεται σε συνεργασία με τον ανάδοχο του σχετικού διαγωνισμού και έχει σκοπό την απελευθέρωση πολύτιμου δημόσιου χώρου και θέσεων στάθμευσης καθώς και την προστασία της δημόσιας υγείας καθώς και την αναβάθμιση της αισθητικής των γειτονιών από την άσχημη εικόνα των εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

"Σήμερα μετά την ολοκλήρωση και του σχετικού διαγωνισμού για την εύρεση αναδόχου της επιχείρησης απομάκρυνσης – ανακύκλωσης, βάζουμε ένα τέλος στη διαχρονική άσχημη αλλά και με επικινδυνότητα για τη δημοσία υγεία κατάσταση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στα όρια του Δήμου μας" ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πρέβεζας.