Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 02:26

Αποκαθίστανται οι ζημιές στην Ε.Ο. Πρέβεζας-Ιωαννίνων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην εθνική οδό Πρέβεζας-Ιωαννίνων στο ύψος του Μιχαλιτσίου.

Πρόκειται για μια επικίνδυνη καθίζηση του οδοστρώματος στην Εθνική Οδό, η οποία προκάλεσε ανησυχία στις αρμόδιες αρχές αφού εγκυμονούσε μεγάλο κίνδυνο για τα αυτοκίνητα ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες.

Η διάβρωση κατέστρεψε ένα μεγάλο κομμάτι του δρόμου το οποίο όμως δεν ήταν εύκολα ορατό από τους οδηγούς , πολύ περισσότερο από εκείνους που δεν περνούν συχνά από την περιοχή.

Το τοιχίο αντιστήριξης είναι η λύση που έχει υποδειχθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα της καθίζησης και σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου η απόφαση αυτή είχε παρθεί από τις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά λόγω των συνεχιζόμενων βροχών δεν μπόρεσε να εγκατασταθεί ο ανάδοχος του έργου.

Η Οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Ηπείρου προχώρησε στις αρχές του μήνα στην ανάδειξη αναδόχου για την κατασκευή τοίχου αντιστήριξης και οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα