Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 10:47

Ο Νομός Πρέβεζας αποκτά εγκεκριμένο σκοπευτήριο στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Ζηρού - Έναρξη εκπαιδεύσεων 28 Αυγούστου

Οι προσπάθειες των μελών του Αθλητικού Σκοπευτικού Σωματείου Άκτιος Απόλλων (μέλος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ΣΚ.Ο.Ε.) για ένα πλήρως αδειοδοτημένο σκοπευτήριο στο Νομό Πρέβεζας έπιασαν τόπο.

Ο Δήμος Ζηρού χορήγησε άδεια λειτουργίας στο σκοπευτήριο του σωματείου στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Ζηρού για 5 χρόνια και πλέον ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση των ενδιαφερομένων.

295638812 450926826893471 3377057835980044924 n

Ο δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιωσήφ Στύλος σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει:

“Ο Νομός Πρέβεζας απέκτησε πλέον το δικό του σκοπευτήριο. Η πλήρης αδειοδότηση των εγκαταστάσεων μας είναι γεγονός. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που μας συμπαραστάθηκαν και μας βοήθησαν να πραγματοποιούμε το εγχείρημα μας. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τα μέλη που μας τίμησαν και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στον χώρο εκπαίδευσης του σκοπευτηρίου”.

Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Σωματείου αναφέρει:

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σκοπευτικού ομίλου Νομού Πρέβεζας “Ακτιος Απόλλων” ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Ζηρού κ.Νικόλαο Καλαντζή, τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Πρέβεζας κ.Στράτο Ιωάννου και την τοπική κοινωνία για την αμέριστη στήριξή τους στην δημιουργία Σκοπευτηρίου στην περιοχή της Φιλιππιάδας. Επίσης ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση stylos plants του κ. Στύλου Ιωσήφ από την πόλη της Πρέβεζας τις επιχειρήσεις από την περιοχή Φιλιππιάδας Οπτικά Ταγκαρέλης και Γερογιάννης energy και την Ιόνια οδός Α.Ε. για την οικονομική τους στήριξη.

Ανακοινώνεται επίσης έναρξη εκπαιδεύσεων 28 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα 9 π.μ. έως την Δύση του ηλίου. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Ομίλου(κ.Θεοφάνη Χαλάστρα) στο 6948466617.