Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 12:28

Σύμβαση του Δήμου Πρέβεζας με "ρωσικό" Media Group για την τουριστική προβολή

Σε σύμβαση με τον ιδιώτη “RUSSIAN MEDIA GROUP-CK STRATEGIES” (με έδρα σε Αθήνα και Λευκωσία) για παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης ταξιδιού εξοικείωσης τουριστικών πρακτόρων και επίσκεψης δημοσιογράφων στην Πρέβεζα, προχώρησε ο Δήμος Πρέβεζας, με προϋπολογισμό 13.640 ευρώ.

Στο ταξίδι θα συμμετέχουν Κύπριοι δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες, ενώ θα συμμετέχει και εκπρόσωπος του Γραφείου Προσκυνηματικού Τουρισμού της Κύπρου.

Η στόχευση της δημοτικής αρχής Πρέβεζας στην “αδελφή”, αλλά ομολογουμένως μικρή κυπριακή αγορά, προκαλεί μία εντύπωση για τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, ενώ μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η επιλογή του συγκεκριμένου γραφείου, το οποίο στοχεύει εμφανώς στη ρωσική αγορά, κάτι που διαφημίζει και στον ιστότοπό του (στο παρελθόν έχει διοργανώσει σημαντικά ταξίδια στη Ρωσία για Δήμους της Ελλάδας), η οποία φυσικά και έχει περιοριστεί σημαντικά για την Ελλάδα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Υπάρχει ένα ζήτημα αν ο Δήμος Πρέβεζας στοχεύει μελλοντικά στη ρωσική αγορά και με ποιες προϋποθέσεις αυτό θα γίνει...

Ακόμη ένα ζητούμενο είναι αν υπάρχουν για τη συγκεκριμένη υπηρεσία προσκλήσεις του Δήμου και σε άλλα γραφεία.

Σε κάθε περίπτωση, μέσω του ρεπορτάζ του atpreveza.gr, έχουμε αναδείξει επανειλημμένα τα σοβαρά ελλείμματα στρατηγικής της δημοτικής αρχής στο κομμάτι του τουρισμού...