Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 10:38

Τον ανεξάρτητο δημ. σύμβουλο Ηλία Αλεξανδρή "πλευρίζει" ο Δήμος της καρδιάς μας

Έναν πρώην σύμβουλο της Δημοτικής Ανατροπής φαίνεται ότι “πλευρίζει” ο Δήμος της καρδιάς μας, αφού ο δήμαρχος Πρέβεζας με απόφαση του αναθέτει στον ανεξάρτητο σήμερα δημοτικό σύμβουλο Ηλία Αλεξανδρή ορισμένα καθήκοντα.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο δήμαρχος αναθέτει στο δημοτικό σύμβουλο Αλεξανδρή Ηλία να συνδράμει, χωρίς αμοιβή, συμβουλευτικά το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους με τους οποίους θα συνεργάζεται για τα κατωτέρω θέματα:

1. Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης

2. Σχεδιασμού και υλοποίησης της εφαρμογής Σχεδίου Πόλης

3. Ενεργειακής Διαχείρισης και λήψης μέτρων για την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης.

Να θυμίσουμε ότι από τον Μάρτιο του 2021 ο κ. Αλεξανδρής είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, αφού είχε διαγραφεί από τον επικεφαλής της παράταξης Βαγγέλη Ροπόκη (δείτε εδώ), με τον κ. Αλεξανδρή να σημειώνει πως θα δήλωνε την ανεξαρτητοποίησή του έτσι κι αλλιώς (δείτε εδώ).

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου που ανεξαρτητοποιήθηκε ή διαγράφηκε από την παράταξή του δεν μπορεί να ενταχθεί σε άλλη παράταξη, οπότε η συγκεκριμένη απόφαση του δημάρχου δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για τις επόμενες εκλογές.

Μένει να δούμε πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεται ο κ. Αλεξανδρής από την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του Δήμου της καρδιάς μας.