Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 12:26

Και επίσημα πλέον χάθηκαν τα 290.000 ευρώ για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας

Με αποκαλυπτικό του ρεπορτάζ (δείτε ΕΔΩ) το atpreveza.gr σας είχε παρουσιάσει το “φιάσκο” της απώλειας της χρηματοδότησης των 290.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το έργο “Επισκευή-συντήρηση μηχανολογικών & κτιριακών εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου Δήμου Πρέβεζας Ν.Πρέβεζας”.

Ήρθε λοιπόν και ο επικαιροποιημένος κατάλογος του ΠΔΕ 2022 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (που αφορά έργα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού), όπου παρουσιάζει στο συγκεκριμένο έργο ολικό προϋπολογισμό "0" (μηδέν) αντί για 290.000 ευρώ, για να πιστοποιήσει πως τα χρήματα χάθηκαν οριστικά.

Πέραν τούτου είναι επίσης σημαντικό να τονιστεί πως το έργο δεν έχει καν άμεση δυνατότητα απευθείας μεταφοράς και χρηματοδότησης από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025, καθώς δεν είναι καν σε διαγωνιστική διαδικασία. Κατά συνέπεια θα αργήσουμε ακόμη να δούμε το όποιο “φως” από τη δημοτική αρχή για το Κολυμβητήριο.

Ας ελπίσουμε πάντως ο “Δήμος της Καρδιάς μας” να “παλέψει” για εκ νέου χρηματοδότηση με κάποιο τρόπο. Ίσως έτσι “μπαλωθεί” κάπως η “πολιτική γκάφα” με την απώλεια των 290.000 ευρώ και την καθυστέρηση ετών...