Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Μαϊος 2013 02:47

Εορταστική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης

Αναστάσιμη εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης όπου με ευχάριστες αφηγήσεις και χαρούμενα τραγούδια στάλθηκε ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Ο πατέρας Ιωαννίκιος στο σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για την Ανάσταση και το μήνυμα που στέλνει στους νέους, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν διέξοδο στα σημερινά αδιέξοδα.

«Μπορούν οι νέοι να χτίσουν ένα νέα κόσμο χωρίς επιδείξεις του τίποτα, χωρίς διαφθορά και με δικαιοσύνη» είπε ο πατέρας Ιωαννίκιος και πρόσθεσε ότι η υπόσχεση της Αναστάσεως είναι άγκυρα ελπίδας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αφηγήσεις από τους Ελένη Καρασαβόγλου- Ευθυμίου, Γιώργο Ευθυμίου, Αρετή Γιάπρου, Χριστίνα Μωραίτη, Σπύρο Κίτσο, Βαγγέλη Μπούσιο, Ρούλα Παππά- Σούγκα, Γιάννη Παπαδόπουλο, Ζωή Κέντρου και Γιώργο Καψάλη.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν ο κ. Πασχάλης Ουτσκούνης και η κ. Μαρία Γάκη- Γιάπρου, η παρουσίαση των τραγουδιών έγινε από τον Μπάμπη Κατζιώτη, την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Γιάννης Φακάζης ενώ το οπτικοαουστικό υλικό επιμελήθηκαν οι Δημήτρης Σούγκας , Σπύρος Μπούσιος, Γιάννης .Φακάζης και Μπάμπης Κατζιώτης