Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 14:31

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα “Γνωριμία με την σκοποβολή” - Αναγκαιότητα η δημιουργία δημοτικού σκοπευτηρίου και στην Πρέβεζα (pics)

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Ν. Πρέβεζας “Άκτιος Απόλλων” πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ημερίδα στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζας, με θέμα “γνωριμία με την σκοποβολή”.

IMG 9977

Το Δ.Σ. και τα μέλη ομίλου αναφέρθηκαν εκτενώς στα αθλητικά και ψυχικά οφέλη της σκοποβολής, καλώντας όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το συγκεκριμένο σπορ στο αδειοδοτημένο δημοτικό σκοπευτήριο του Δήμου Ζηρού στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Θεοφάνης Χαλάστρας αναφέρθηκε σε όλες τις διαδικασίες και τον κόπο των μελών του Ομίλου, ώστε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή, τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Πρέβεζας Δημήτρη Καραμανίδη, τον επικεφαλής της “Ανάπτυξης Τώρα” Γιώργο Νίτσα, τον δημοτικό σύμβουλο Πρέβεζας Ιωσήφ Στύλο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννη Μπούρη, για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του οράματος του Ομίλου.

IMG 9993

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μπούρης παρέθεσε τα οφέλη της σκοποβολής στην ενίσχυση του αθλητικού και εναλλακτικού τουρισμού στο Νομό Πρέβεζας, ενώ ο κ. Καραμανίδης στάθηκε στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός δημοτικού σκοπευτηρίου ολυμπιακών προδιαγραφών στο Δήμο Πρέβεζας, κάτι το οποίο επισήμανε και ο κ. Νίτσας, που τόνισε πως η παράταξή του θα πρωτοστατήσει στην υλοποίηση αυτού του στόχου. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός.

Η life coach Ιωάννα Πάσχου Καϊμακάρη έκανε μία ενδιαφέρουσα ομιλία για την αυτογνωσία και την ψυχική ανάταση που προσφέρει η σκοποβολή, ενώ σε τεχνικά ζητήματα και κανόνες ασφαλείας αναφέρθηκαν οι Ζώης Κώτσης (αξιωματικός των Ε.Δ.), Χρήστος Καθάριος (διεθνής διαιτητής σκοποβολής) και Χρήστος Βάντζος (αξιωματικός των Ε.Δ.).

Έκθεση εικόνων