Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2013 01:40

Παραμένουν απλήρωτοι οι ιδιοκτήτες ταξί στη Φιλιππιάδα-Κανονικά τα δρομολόγια μέσα στις Πανελλήνιες

Απλήρωτοι συνεχίζουν να παραμένουν οι ιδιοκτήτες ταξί στη Φιλιππιάδα για τη μεταφορά των μαθητών, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα εισπράξουν μέρος των οφειλομένων πριν το Πάσχα.

Οι ιδιοκτήτες είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι και έπεσε στο τραπέζι μέχρι και η πρόταση για πιο δραστικά μέτρα διαμαρτυρίας όπως το να σταματήσουν να μεταφέρουν τους μαθητές σε όλο το δήμο Ζηρού κατά τη διάρκεια των πανελληνίων εξετάσεων.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών ταξί της Φιλιππιάδας κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, αφού οι επιπτώσεις μια τέτοιας ενέργειας θα είναι μεγάλες στα παιδιά που ήδη είναι επιφορτισμένα με την αγωνία των εξετάσεων.

«Είμαστε και εμείς γονείς αλλά και τους μαθητές που μεταφέρουμε τους θεωρούμε δικά μας παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παλιάτσος και συμπλήρωσε ότι το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσει το σωματείο αλλά θα γίνει και συζήτηση με το σωματείο ιδιοκτητών ταξί της Πρέβεζας που τα μέλη του αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.

Ο κ. Παλιάτσος θύμισε ότι τα μέλη του Σωματείου παραμένουν απλήρωτα πάνω από έναν χρόνο, συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 2012 έως και σήμερα, ενώ για την τρέχουσα σχολική χρονιά έχουν υπογράψει συμβάσεις με μειωμένες τιμές κατά 17%, και τους «βάζουν καπέλο» μία απομείωση 10% για τα δεδουλευμένα 2011-2012.

Ο ίδιος ανέφερε ότι επαγγελματίες πέρασαν δύσκολο Πάσχα, ζήτησε να προχωρήσουν από την Αντιπεριφέρεια Πρέβεζας οι απαιτούμενες ενέργειες και εξέφρασε την αισιοδοξία την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί λύση στο πρόβλημά τους