Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 11:21

Βραβείο για 11χρονη μαθήτρια του δημοτικού ωδείου Πρέβεζας στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής

Το 2ο βραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής έλαβε η μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» Άρτεμις Γεωργάκη.

IMG 2988 copy

Πριν ακόμη ξεκινήσει για τα καλά η φετινή ωδειακή χρονιά, η 11χρονη μαθήτρια πιάνου Άρτεμις Γεωργάκη, έλαβε μέρος και βραβεύτηκε στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η νεαρή Πρεβεζάνα πιανίστα παρουσίασε το πρόγραμμά της από μνήμης και συναγωνίστηκε δεκάδες νέους πιανίστες από όλη την Ελλάδα, ενώ η κριτική επιτροπή, με πρόεδρο τον αρχιμουσικό Γεώργιο Αραβίδη και μέλη καταξιωμένους μουσικούς και καθηγητές, διέκρινε και επιβράβευσε την ιδιαίτερη ικανότητά της στην κατηγορία που διαγωνίστηκε, απονέμοντάς της το Β΄ Βραβείο «Δημήτρης Μητρόπουλος» & Αργυρό Μετάλλιο.

"Ο Δήμος Πρέβεζας αλλά και το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» συγχαίρουν την Άρτεμη Γεωργάκη, τους γονείς της αλλά και τη δασκάλα της στο πιάνο κ.Δήμητρα Αποστολίδη, και της εύχονται καλή πρόοδο με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις στο πιάνο" αναφέρει ο δήμος σε σχετικό δελτίο τύπου.