Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 18 Μαϊος 2013 01:37

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών στο Δ.Δ. Λούρου

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της εθνικής οδού Πρέβεζας- Γέφυρας Καλογήρου και συγκεκριμένα στο τμήμα που περνά μέσα στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Λούρου προχωρά η τροχαία προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες που αφορούν το έργο της αποχέτευσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας τμηματικά στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και κίνηση των οχημάτων στο άλλο ρεύμα, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο αποχέτευσης. Οι ρυθμίσεις κρίνονται απαραίτητες έτσι ώστε να διασφαλιστεί η κυκλοφορία και να αποφευχθούν τα τροχαία ατυχήματα .

Η ρύθμιση θα ισχύει έως τις 31-7-2013 από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ για κάθε μέρα εργασιών και μέχρι ότου αποκατασταθούν και τυχόν άλλες άλλες βλάβες που θα προκύψουν.

Το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας για το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών ,να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.

Οι παραβάτες θα διώκονται και θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικης Κυκλοφορίας ενώ η σήμανση του οδικου τμήματος θα γίνει από την κατασκευάστρια εταιρία.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Χρήστος Μπαϊλης οι ρυθμίσεις κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και την ταυτόχρονη πραγματοποίηση των εργασιών του έργου της αποχέτευσης.

Ο κ.Μπαϊλης υπογραμμίζει ότι η ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή ωστόσο το μεγάλο έργο που κατασκευάζεται και αφορά την αποχέτευση και τον βιολογικό καθαρισμό θα δώσει την λύση στο μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των λυμάτων της περιοχής.