Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 11:25

6 συλλήψεις για υπόθεση ναρκωτικών στην Πρέβεζα – Αναλυτικό ρεπορτάζ

Ευρείας κλίμακας επιχείρηση κλιμακίου της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, ξεκίνησε στην πόλη της Πρέβεζας τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και οδήγησε σε 6 συλλήψεις για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι άνδρες του κλιμακίου εγκαταστάθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας ξεκίνησαν να κάνουν αρκετές προσαγωγές. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία των καταθέσεων, 6 από τις προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και τα 6 άτομα προσήχθησαν το βράδυ της Δευτέρας στην Εισαγγελία Πρέβεζας.

Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε 3 από τους συλληφθέντες για κατοχή για ιδία χρήση (σ.σ. οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και η υπόθεσή τους θα εκδικαστεί στο Μονομελές Πλημ/κείο Πρέβεζας) και ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους άλλους 3, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών (σ.σ. κρατούνται και θα απολογηθούν την Πέμπτη. Ο ανακριτής και ο Εισαγγελέας θα αποφασίσουν μετά την απολογία τους αν θα επιβάλλουν περιοριστικούς όρους. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων). Ανάμεσα στους τρεις που αντιμετωπίζουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες είναι και εν ενεργεία αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr η δικογραφία είναι ογκωδέστατη, καθώς περιλαμβάνει παρακολουθήσεις από πληθώρα τηλεφωνικών συνομιλιών, αφού το κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων από τη Θεσσαλονίκη διεξάγει έρευνα εδώ και αρκετές εβδομάδες στην πόλη της Πρέβεζας.