Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 12:35

Δημοπρασία για το κτίριο που θα στεγάσει την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών η διακήρυξη της μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου κατάλληλου για τη στέγαση της Δ/νσης Αστυνομίας Πρέβεζας.

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να διαθέτει χώρους μικτής επιφάνειας (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) περίπου 1.684 τ.μ., ήτοι γραφειακούς χώρους μικτής επιφάνειας περίπου 1.425 τ.μ., αποθηκευτικούς χώρους μικτής επιφάνειας περίπου 259 τ.μ.

Επίσης, να διαθέτει στεγασμένους ή μη χώρους στάθμευσης σαράντα δύο (42) τουλάχιστον οχημάτων, δεκατριών (13) μοτοσυκλετών, τριών (3) λεωφορείων και ενός (1) γερανού, σύμφωνα με τη μελέτη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι δώδεκα (12) έτη και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής του ακινήτου από το Δημόσιο.

Ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των 10.104,00 € (δέκα χιλιάδων εκατόν τεσσάρων ευρώ). Το μηνιαίο μίσθωμα που τελικά θα προκύψει από τη δημοπρασία, θα παραμείνει σταθερό για μία τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως και από την έναρξη του τέταρτου έτους της μίσθωσης, κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του μήνα της αναπροσαρμογής, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή), όπως αυτή (η μεταβολή) υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ).