Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 12:10

Καθυστερήσεις στη διευθέτηση του καθεστώτος παραχώρησης χώρων στο δημοτικό parking της παραλίας στην Πρέβεζα

Είχαμε αναφερθεί στο atpreveza.gr τον Δεκέμβριο του 2022 (δείτε ΕΔΩ) στο “θολό τοπίο” που δημιουργεί η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας σχετικά με τις παραχωρήσεις χώρων σε εταιρείες εντός του δημοτικού parking της παραλίας.

Το Δ.Σ. καθυστερήσει να απαντήσει στις αιτήσεις που έχουν κατατεθεί από τις εταιρείες που θέλουν να ενοικιάσουν το χώρο (είναι στο σύνολο 4) και σε συνεδρίαση στις 6 Φεβρουαρίου 2023 έλαβε την παρακάτω απόφαση (σ.σ. όσες συμβάσεις έχουν συναφθεί έχουν πλέον λήξει):

  • Την εκκαθάριση όσων οικονομικών εκκρεμοτήτων υφίσταται έως το τέλος του έτους 2022 από τους μισθωτές, των οποίων είχε παραχωρηθεί ο χώρος μίσθωσης στο Βόρειο τμήμα του Πάρκινγκ.

  • Να ξανασυζητηθεί ο επανακαθορισμός των χώρων σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα θα έρθει σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., αλλά πλέον είναι ολοφάνερο πως η κατάσταση για τη διοίκηση σχετικά με το θέμα αυτό έχει γίνει “άβολη”.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο δημοτικό parking έχει τοποθετηθεί και κουβούκλιο των υπηρεσιών της ΔΕΗ, καθώς στο κτίριό της στην οδό Σπηλιάδου εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης.