Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 11:20

Κρούσμα βίας σε βάρος εργαζόμενου στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών καταγγέλλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Πρέβεζας

Κρούσμα βίας σε βάρος εργαζόμενου στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Πρέβεζας καταγγέλλει το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Πρέβεζας, καλώντας την Περιφερειακή αρχή να λάβει τα αναγκαία μέτρα για να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

Τελευταία όλο και περισσότερα κρούσματα έντονων λεκτικών αντεγκλήσεων και βιαιοπραγιών σημειώνονται στην Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Πρέβεζας , από πολίτες και σε βάρος συναδέλφων μας.

Οι απειλές και η άσκηση βίας απέναντι σε κάθε εργαζόμενο, που προσπαθεί να εκτελέσει με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία τα καθήκοντά του αποτελεί απαράδεκτη - πέρα για πέρα - και καταδικαστέα συμπεριφορά.

Απαιτούμε από την Περιφερειακή Αρχή να καταδικάσουν τις συμπεριφορές αυτές, να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά, να σταθούν απέναντι σε οποιασδήποτε μορφής βίαιης συμπεριφοράς, που αποσκοπεί στον εκφοβισμό των υπαλλήλων και να περιφρουρήσουν τους συναδέλφους μας κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων.

Παράλληλα είναι επιτακτική η στελέχωση των Υπηρεσιών με το απαιτούμενο προσωπικό για την καλύτερη και απρόσκοπτη λειτουργία τους.