Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2013 22:26

Θα ενισχυθούν οικονομικά οι πληγέντες της Π.Ε. Πρέβεζας από φωτιές του 2011

Από την Τετάρτη 22 Μαΐου ως την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις, αγρότες που επλήγησαν από πυρκαγιές το 2011, εφόσον συμπληρώσουν συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για το πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων.

Αφορούν το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους δραστηριοτήτων που ζημιώθηκαν, πλην των ψαράδων και των ιχθυοκαλλιεργητών, από πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το έτος 2011 και για περιοχές που κρίθηκαν επιλέξιμες ενίσχυσης. Αφορά δηλαδή στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Εύβοιας, Λέσβου, Χίου, Έβρου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Θεσσαλονίκης, Άρτας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Πρέβεζας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Λάρισας, Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου, Κεφαλλονιάς, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καιΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ν' απευθυνθούν τηλεφωνικά στο υποκατάστημα ΕΛ.Γ.Α της περιοχής τους ή να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του οργανισμού www.elga.gr.