Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 20:14

Ξεκίνησαν οι εργασίες απομάκρυνσης του ελενίτ από το Κάστρο του Αγίου Ανδρέα

Στην απομάκρυνση του ελενίτ που υπάρχει στα κτίρια του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα στην Πρέβεζα προχωρά ειδικό συνεργείο, μετά από ενέργειες της Περιφέρειας Ηπείρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, τα υλικά αφού αφαιρεθούν θα αποσταλούν σε ειδική μονάδα στη Γερμανία.

FB IMG 1681924379914

Ο κ. Καχριμάνης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: 

"Πολλά Χρόνια Αναμονής στην Περιοχή της Πρέβεζας για να γίνει Διοικητήριο. Πήραμε απο το Ταμείο Εθνικής Άμυνας το Στρατόπεδο του Αγίου Ανδρεα και ΑΡΧΙΣΕ Αγωνας Δρόμου για τα Σχετικά. Τελειώσαμε τα Σχέδια. Άντε να Εγκριθούν στο ΚΑΣ από πλευρας Αρχαιολογίας . Τελείωσε η Φάση του Καθαρισμού του Οικοπέδου και προ του να κατεδαφισουμε ότι δεν είναι Διατηρητέο ως οίκημα πρέπει να απομακρύνομε τα Ελενιτ με Ειδικά Συνεργεία από το χώρο. Αλλες ειδικές Άδειες και μετά η Εργολαβία αυτά με ειδικη Μέριμνα να μαζευτούν και μεταφερθούν σε ειδικό χώρο στο Εξωτερικό. Ολες τις μέρες που θα εργάζεται το Συνεργείο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να Πηγαίνει κάποιος που δεν έχει Εργασία ούτε και για Στάθμευση. Ζηταμε συγνώμη για την Ενόχληση αλλά δεν πρέπει να εισπνέει κάποιος από τα ρινίσματα του Ελενίτ. Σας Ευχαριστώ".