Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 10:12

Οι νέοι διευθυντές στα σχολεία Α/βθμιας και Β/θμιας του Ν. Πρέβεζας

φωτό αρχείου φωτό αρχείου

Οι τοποθετήσεις Διευθυντών/τριών σχολικών μονάδων του Νομού Πρέβεζας ανακοινώθηκαν με αποφάσεις του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας.

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας Ηλία Μιχάλη τοποθετούνται στις αντίστοιχες θέσεις Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας οι εκπαιδευτικοί των παρακάτω πινάκων, με βάση τη σειρά κατάταξής τους στον κυρωμένο τελικό ενιαίο αξιολογικό πίνακα επιλογής Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων της ΔΠΕ Πρέβεζας και τις δηλώσεις προτίμησής τους ως εξής:

prwtovathmia

Η τοποθέτησή τους γίνεται με τετραετή θητεία, η οποία λήγει την 31η Ιουλίου 2027. Οι τοποθετούμενοι/ες Διευθυντές/ντριες Σχολικών Μονάδων υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός των τριών τελευταίων εργάσιμων ημερών του τρέχοντος διδακτικού έτους (19-21 Ιουνίου 2023).

Με απόφαση της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας Φανής Μπισκανάκη, τοποθετούνται οι παρακάτω εκπαιδευτικοί στις αντίστοιχες θέσεις Διευθυντών/Διευθυντριών σχολικών μονάδων και Εργαστηριακού Κέντρου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, σύμφωνα με την αξιολογική κατάταξη στον τελικό πίνακα Δ.Ε. Πρέβεζας και τις προτιμήσεις τους ως εξής:

deyterovathmia

Η θητεία των Διευθυντών/Διευθυντριών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. λήγει την 31η -07-2027. Οι τοποθετούμενοι/ες ως Διευθυντές/Διευθύντριες των σχολικών μονάδων και Ε.Κ. Δ.Ε. Πρέβεζας υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου μετά από τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 100 του ν.5043/2023(ΦΕΚ 91/Α/13-04-2023).