Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2013 15:26

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ηπείρου Χρήστος Βαγγέλης

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ηπείρου Χρήστος Βαγγέλης σε ηλικία 70 ετών.

Ο Χρήστος Βαγγέλης έχασε τις αισθήσεις του ενώ είχε επιστρέψει στο σπίτι του στη Ν.Σαμψούντα από την κτηνοτροφική του μονάδα και στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας όπου μεταφέρθηκε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Χρήστος Βαγγέλης το τελευταίο διάστημα είχε πρωτοστατήσει σε πολλές κινητοποιήσεις που οργάνωσαν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις καθυστερήσεις πληρωμών από τη νέα διοίκηση της Γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη ενώ μόλις μία μέρα πριν τον θάνατο του συμμετείχε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Άρτα , παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιου Τσαυτάρη.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση όχι μόνο ανάμεσα στους κτηνοτρόφους της Ηπείρου αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Οι συνάδελφοί του μιλούν για έναν πολύ δυναμικό και καταρτισμένο άτομο το οποίο στήριξε από τα πρώτα της βήματα την Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και αντιστάθηκε σθεναρά στην πώλησή της σε ιδιώτη.

Συμπληρώνουν δε ότι ο απροσδόκητος θάνατός του είναι μεγάλη απώλεια υπογραμμίζοντας την πίεση και το άγχος που του προκάλεσαν το τελευταίο διάστημα οι κινητοποιήσεις που έγιναν για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων των κτηνοτρόφων από την Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή και ώρα 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στην Πρέβεζα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ και Διευθύνων Σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ κ. Michael A. O’ Neill καθώς και τα μέλη της Διοίκησης της εταιρίας εκφράζουν την θλίψη τους για τον αδόκητο θάνατο του Προέδρου του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χρήστου Βαγγέλη και τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του.

Στη μνήμη του αντί στεφάνου η εταιρία θα καταθέσει χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της Ηπείρου.