Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2013 11:56

Στο... πόδι η Φιλιππιάδα – Αγνοείται γυναίκα από χθες το απόγευμα (photo)

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές της Φιλιππιάδας, καθώς από χθες το απόγευμα αγνοείται γυναίκα (33 ετών-μητέρα δύο παιδιών-με καταγωγή από την Καμπή), η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του atpreveza, φέρεται να έπεσε από τη γέφυρα που οδηγεί στην Καμπή στο Λούρο ποταμό, στο ύψος της Φιλιππιάδας.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης, με τους άνδρες του Α.Τ. Φιλιππιάδας, όπως προκύπτει απο το ρεπορτάζ, να αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, για το πως μπορεί η γυναίκα να έπεσε από τη γέφυρα.

Tις έρευνες των ανδρών της Αστυνομίας, συνδράμει και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, που ήρθε από τα Γιάννενα. Τέσσερις άνδρες με βάρκα, καθώς και εκπαιδευμένος δύτης, ερευνούν κατά μήκος του ποταμού.

 

Νέα ενημέρωση – 9.15μ.μ.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μέχρι τις 9.15 το βράδυ της Πέμπτης, οι αστυνομικοί, οι άνδρες της ΕΜΑΚ και κάτοικοι που συμμετέχουν στις έρευνες, δεν έχουν βρει κάποιο ίχνος της 33χρονης γυναίκας, που αγνοείται.

Με τη δύση του ηλίου, οι έρευνες θα σταματήσουν και θα συνεχιστούν αύριο το πρωί. Κάποιες φήμες που διέρρευσαν από μαρτυρίες των κατοίκων της Φιλιππιάδας, περί σημειώματος που άφησε η αγνοούμενη, διαψεύδονται μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, σε επικοινωνία που είχε το atpreveza, με τις αρμόδιες αρχές.

Τις επόμενες ώρες, στο atpreveza, θα παρουσιάσουμε οποιαδήποτε νέα εξέλιξη από το «θρίλερ» που συγκλονίζει την ευρύτερη περιοχή της Φιλιππιάδας.

 

*Η photo είναι από το bestnews24.gr