Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 00:32

Αλλάζει ο διοικητής του Νοσοκομείου της Πρέβεζας

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, αλλά και όπως προκύπτει και από δημοσιεύματα του πολιτικού Τύπου της χώρας, έχει ήδη καταρτιστεί η λίστα με τους 87 διοικητές νοσοκομείων και τους 93 αναπληρωτές διοικητές, που θα ανανεώσουν το έμψυχο υλικό της διοίκησης στο κρίσιμο «μέτωπο» της Υγείας. Ο κ. Νικόλας Τζίμας, όσον αφορά το Γ.Ν. Πρέβεζας, θα αντικατασταθεί και το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του, θα γίνει γνωστό, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Αποτελεί κοινό μυστικό πως η λίστα με τους διοικητές που θα παραδώσει τις επόμενες ώρες η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας στον κ. Λυκουρέντζο, για να δώσει το τελικό ΟΚ σβήνεται και γράφεται συνεχώς, καθώς όπως -δυστυχώς- είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις τα τηλέφωνα «πέφτουν»... βροχή. Η επιλογή πάντως, σύμφωνα με μερίδα του αθηναϊκού Τύπου, θα έχει «άρωμα»... τρικομματικό.

Ο νέος διοικητής του Γ.Ν. Πρέβεζας θα υπογράψει μνημόνιο με το υπουργείο Υγείας το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού και των δαπανών. Θα αξιολογείται κάθε 6 μήνες ενώ η σύμβασή του μπορεί να διακοπεί εάν κριθεί ότι δεν είναι αποδοτικός.

Ως προς τον αντικαταστάτη του κ. Τζίμα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι πρόσωπο με καταγωγή από Νομό που συνορεύει με το Νομό Πρέβεζας και δε θα είναι γιατρός. Οψόμεθα...