Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 14:53

Παράρτημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας θα λειτουργήσει στον Λούρο

Τη μίσθωση του παλιού Κοινοτικού Καταστήματος , στο κέντρο του Λούρου, υπέγραψαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης και ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Κωσταντίνος Ζωνίδης.

Ο χώρος θα στεγάσει τα γραφεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου που θα λειτουργήσουν στον Λούρο καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην περιοχή.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν οι Βασίλης Τσουκανέλης Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας και Μιχάλης Γκαρτζονίκας διευθυντής του Παραρτήματος της Πρέβεζας εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για το νέο άνοιγμα που πραγματοποιεί η Τράπεζα στην δημοτική ενότητα Λούρου.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κώστας Ζωνίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ.Μπαΐλη για την συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου διαβεβαιώνοντας ότι θα η Τράπεζα θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήσει τους κατοίκους του Λούρου και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας από την πλευρά του τόνισε ότι η λειτουργία του παραρτήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας στην Δημοτική Ενότητα Λούρου θα συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των πολιτών σε ότι αφορά τις συναλλαγές, τις παροχές κλπ ενώ παράλληλα θα τονώσει την τοπική αγορά και την επιχειρηματικότητα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία.