Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 20:29

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση-Συζήτηση με θέμα "Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό για ζωή και ελευθερία!"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Εκδήλωση – Συζήτηση με θέμα "Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό για ζωή και ελευθερία!", που διοργάνωσαν η Επιτροπή Αλληλεγγύης Πρέβεζας στον Παλαιστινιακό Λαό και η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Πρέβεζας.

Σε σχετικό δελτίο τύπου οι διοργανωτές αναφέρουν: "Ευχαριστούμε τους/τις ομιλητές/τριες Δημήτρη Πλειώνη (BDS Greece), Χαλέντ Καμπάνι (Γιατρό Χειρουργό Ορθοπεδικό) και Πέλα Καλογήρου (Επιτροπή Αλληλεγγύης Πρέβεζας στον Παλαιστινιακό Λαό) για τις τοποθετήσεις που μοιράστηκαν μαζί μας, καθώς και όλες/ους εσάς που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες δώσατε το παρόν στη Θεοφάνειο.

Η συζήτηση που ακολούθησε έκανε φανερή την ανάγκη διεύρυνσης των δράσεων αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης με ανάληψη κινηματικών πρωτοβουλιών. Δεσμευόμαστε ως Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Πρέβεζας να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για τον τερματισμό της αιματηρής Ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα, για τη στήριξης του Παλαιστινιακού λαού, για τη μη συμμετοχή της Ελλάδας στο έγκλημα που συντελείται.

 Λευτεριά στην Παλαιστίνη!"