Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 13:36

Σε τροχιά υλοποίησης από τον ΟΦΥΠΕΚΑ η δημιουργία περιπατητικής διαδρομής στην περιοχή του Προμαχώνα

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η δημιουργία περιπατητικής διαδρομής στην περιοχή του Προμαχώνα στην Πρέβεζα, αφού ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής προχώρησε στην ανάρτηση πρόσκλησης για την υποβολή προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «Μελέτη οδοποιίας περιπατητικής διαδρομής: Νέο Λιμάνι Πρέβεζας – Περιοχή Προμαχώνα Πρέβεζας – Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Πρέβεζας», του Οργανισμού .

Αντικείμενο της πρόσκλησης είναι οι υπηρεσίες εκπόνησης μελέτης οδοποιίας, προκειμένου να κατασκευαστεί περιπατητική διαδρομή (πεζόδρομος) που θα ενώνει τη νοτιοδυτική πλευρά της περιοχής του Προμαχώνα (Νέο Λιμάνι Πρέβεζας) με την βορειοανατολική πλευρά, με κατάληξη του πεζόδρομου στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Πρέβεζας της ΜΔΠΠ Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού Κόλπου.
 
Ο συνολικός προϋπολογισμός της δαπάνης θα ανέλθει έως του ποσού των είκοσι οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (28.500,00€) πλέον ΦΠΑ, ήτοι τριάντα πέντε χιλιάδων τριακοσίων σαράντα ευρώ (35.340,00€), συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του Τακτικού προϋπολογισμού εξόδων του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.)

Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τις 8 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00.

Δείτε την πρόσκληση υποβολής προσφοράς εδώ