Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 16:09

Αναβολή για την παραχώρηση χώρου σε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο parking της παραλίας - Καλούνται να αφήσουν ελεύθερο το χώρο

Είχαμε αναφερθεί με εκτενές ρεπορτάζ μας στο atpreveza.gr στην αδιέξοδη τακτική της διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας σχετικά με τις παραχωρήσεις χώρων στο δημοτικό parking της Σπηλιάδου, σε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων (δείτε ΕΔΩ). Με τον τρόπο αυτό και η φυσιογνωμία του parking αλλάζει και αθέμιτος ανταγωνισμός δημιουργείται και οι επαγγελματίες κρατούνται ουσιαστικά “όμηροι”.

Το θέμα απασχόλησε τη συνεδρίαση του ΔΛΤ Πρέβεζας στις 16 Νοεμβρίου (δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρακτικό της συνεδρίασης, το οποίο αναρτήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου). Με εισήγηση όμως του Δημάρχου Πρέβεζας και Προέδρου του ΔΛΤ Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, το ζήτημα αναβλήθηκε μπροστά στα πολλά αδιέξοδα.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά όπως αποτυπώνεται και στην απόφαση στο πρακτικό αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

“1. Αναβολή του θέματος: «Εξέταση αιτήσεων παραχώρησης χώρου μίσθωσης στο Βόρειο τμήμα του Πάρκινγκ».

  1. Εκ νέου κατάθεση αίτησης με συνημμένο τοπογραφικό από όσους ενδιαφέρονται.
  2. Έλεγχος περί εναλλακτικού χώρου παραχώρησης, διαφορετικού του υφισταμένου, ο οποίος θα είναι και κατάλληλα οριοθετημένος.
  1. Οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν καιο χώρος που τους είχε παραχωρηθεί να αφεθεί ελεύθερος.
  1. Να ξανασυζητηθεί ο επανακαθορισμός των χώρων σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας με την έναρξη του έτους 2024”.