Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 20:07

Κατασχετήριο εναντίον της ΔΕΥΑΠ έχει εκτελεστεί για παλαιότερη δικαστική υπόθεση

Σε ενημέρωση για μια άκρως ανησυχητική για την οικονομική κατάσταση της δημοτικής επιχείρησης υπόθεση, προχώρησε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ, η προϊσταμένη της διοικητικής και οικονομικής υπηρεσίας κα Μπεϊντάρη.

Ειδικότερα σε έγγραφό της προς τα μέλη του συμβουλίου ανέφερε:

“Λαμβάνοντας υπ’ όψη την υπ’ αριθμ. 104/2021 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας και την υπ’ αριθμ. 1/2023 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ιωαννίνων που αφορά την υπόθεση.... και λοιπών συγγενών (σ.σ. πρόκειται για παλαιότερη δικαστική υπόθεση που αφορά τροχαίο δυστύχημα) σας ενημερώνουμε ότι δεν έχει έρθει προς συζήτηση κάποιο συμφωνητικό διακανονισμού της οφειλής (369.968,96 ευρώ με υπολογισμένους τόκους έως 30-4-2023) ούτε έχει συζητηθεί και ληφθεί κάποιου είδους απόφαση σχετικά.

Σημαντικά υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη προηγηθεί κατασχετήριο εις χείρας τρίτου, ποσού 90.014, 65 ευρώ, το οποίο έχει εκτελεστεί μέσω της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες”.

Κάποια περαιτέρω συζήτηση ωστόσο στο Δ.Σ. δεν έγινε, ενώ για την εξέλιξη έχει ενημερωθεί και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.