Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 11:32

Ανοιχτή πρόσκληση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας - Στις 4 Φεβρουαρίου η τελετή έναρξης

Ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε φίλο, φίλη του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, κάθε φορέα και κάθε ενδιαφερόμενο απευθύνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Κομιτάτο Πρέβεζας".

Σε σχετική ανακοίνωση το Κομιτάτο αναφέρει:

Tο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ανεβάζει στροφές, ανεβάζει ρυθμούς και ξεκινά όλη αυτή την διοργάνωση των φετινών εκδηλώσεών του, για "Το Καρναβάλι της Καρδιάς μας" όπως έχει ονομάσει το Καρναβάλι του 2024 το Κομιτάτο. 

Σύλλογοι, μαθητές, καφέ, φοιτητές, παρέες, έχουν ήδη ετοιμάσει τα Γκρουπ τους για το φετινό Καρναβάλι και οι συμμετοχές παίρνουν φωτιά. 

Για να δηλώσετε το θέμα σας, να ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής στο Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, είτε στέλνετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε επικοινωνείτε τηλεφωνικά  με τους Σπύρο Πλέουρα(6947565249), Χρήστο Λούπα (6945215266), Βάσω Λαδιά (6987332613)

Πρόσκληση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας σε χορευτικά  και θεατρικά σχήματα για την τελετή έναρξης

Το Καρναβαλικό κομιτάτο Πρέβεζας απευθύνει πρόσκληση σε χορευτικά και θεατρικά  σχήματα σχετικά με την επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Σε ό,τι αφορά το τελετουργικό μέρος της επίσημης τελετής έναρξης του Καρναβαλιού από το Κομιτάτο και τον Δήμο Πρέβεζας φέτος θα υπάρξει ειδική αναφορά σε χορευτικά τραγούδια γνωστών συνθετών από τον παλιό καλό Ελληνικό κινηματογράφο, γι' αυτό και τα ενδιαφερόμενα χορευτικά σχήματα καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους άμεσα! Να συμπληρώσουμε ότι στα πλαίσια της τελετής έναρξης του Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί και η συναυλία με την Αναστασία, περισσότερες λεπτομέρειες θα υπάρξουν με την ανακοίνωση του ολοκληρωμένου προγράμματος της τελετής.

Ο χρόνος τρέχει και μαζί με αυτόν και οι διαδικασίες της όσο το δυνατόν αρτιότερης επίσημης τελετής έναρξης του Καρναβαλιού. Θεατρικά σχήματα,  Χοροδιδάσκαλοι, Δασκάλες χορού και σύλλογοι καλούνται να επικοινωνήσουν είτε μέσω email στέλνοντας τη συμμετοχή τους και τα στοιχεία τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε  επικοινωνώντας τηλεφωνικά   με τους Θωμά Τσούνη (6937287704), Βάσω Λαδιά (6987332613), Σπύρο Πλέουρα(6947565249), Χρήστο Λούπα (6945215266),
Καλό Καρναβάλι, Καλή Αποκριά σε όλους και σε όλες.