Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 12:10

Τέσσερις νέοι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Πρέβεζας

Τέσσερις εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους για το χρονικό διάστημα από 3/1/2024 έως 31/8/2025 όρισε με απόφασή του ο δήμαρχος Πρέβεζας.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Το Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Δαρδαμάνη Ιωάννη του Αποστόλου ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Πολεοδομίας, της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της σύνταξης και παρακολούθησης εκτέλεσης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου

2. Τη Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας κα. Κατσαούνου Γρηγορία του Αθανασίου ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό του Τμήματος των Παιδικών Σταθμών και του Τμήματος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης

3. Το Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Κακιούζη Χαράλαμπο του Χρήστο ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό των αθλητικών σωματείων και φορέων για την υλοποίηση αθλητικών προγραμμάτων, τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, ημερίδων, τουρνουά και ομιλίες, την προώθηση προγραμμάτων σχολικού και ψυχαγωγικού αθλητισμού στους χώρους των σχολείων καθώς και προγραμμάτων ενίσχυσης του μαζικού αθλητισμού, του σωματειακού αθλητισμού, του σχολικού αθλητισμού και του εργασιακού αθλητισμού.

4. Το Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Ματέρη Κωνσταντίνο του Χαράλαμπου ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο με ευθύνη και τον συντονισμό του γραφείου κινήσεως, της διαχείριση και συντήρησης οχημάτων, των μηχανημάτων έργου, χειριστών και οδηγών αυτών, της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού καθώς και της καλής κατάστασης του δικτύου εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας του Δήμου.

Οι ανωτέρω εντεταλμένοι σύμβουλοι συνεργάζονται με τους αρμόδιους καθ΄ ύλην και κατά τόπο Αντιδημάρχους του Δήμου Πρέβεζας, ενώ δεν έχουν δικαίωμα υπογραφής αποφάσεων καθώς και οικονομικών θεμάτων και οποιασδήποτε άλλης πράξης που δεσμεύει τον Δήμο Πρέβεζας έναντι τρίτων.