Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 15:09

Με 26 θέματα θα συνεδριάσει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Ζηρού

Με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιου του δήμου Ζηρού.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Φιλιππιάδας την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, με ώρα έναρξης 19:00΄, με φυσική παρουσία και με τηλεδιάσκεψη.

1. Εκλογή τεσσάρων εκπροσώπων του Δήμου Ζηρού για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου (Π. Ε. Δ.), για τη δημοτική περίοδο 2024 – 2028.

2. Εκλογή αντιπροσώπων (τακτικών και αναπληρωματικών) του Δήμου Ζηρού, για τη συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου (ΦΟΔΣΑ), για τη δημοτική περίοδο 2024 – 2028.

3. Εκλογή αντιπροσώπων (τακτικών και αναπληρωματικών) του Δήμου Ζηρού, για τη συμμετοχή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Πρέβεζας, Φιλιππιάδας, κλπ., για τη δημοτική περίοδο 2024 – 2028.

4. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου της «ΔΗ.ΖΗ. Α.Ε. Ο.Τ.Α.».

5. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με τίτλο : «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ζηρού».

6. Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με τίτλο : «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ζηρού».

7. Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ζηρού.

8. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου, με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση επιτροπής καθορισμού τιμήματος εκμίσθωσης, εκποίησης, ανταλλαγής κλπ. δημοτικών ακινήτων και δημοτικών εκτάσεων.

9. Ορισμός μελών, με τους αναπληρωτές τους για τη συμμετοχή τους στο Πρωτοβάθμιο και στο Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, για το έτος 2024. 

10. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συμμετοχή τους στην επιτροπή καταλληλότητας σχολικών κτιρίων.

11. Ορισμός αρμόδιου ελεγκτικού οργάνου για τη διενέργεια ελέγχου τήρησης των όρων λειτουργίας των παιδότοπων.

12. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Ζηρού στο «Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και κυκλική οικονομία», με διακριτικό τίτλο : «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ».

13. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Ζηρού στο «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες».

14. Συγκρότηση επιτροπής για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία.

15. Συγκρότηση οργάνου εκτέλεσης διοικητικών πράξεων.

16. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών δημόσιων συμβάσεων για το έτος 2024.

17. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής υπηρεσιών δημόσιων συμβάσεων για το έτος 2024.

18. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής έργων αξίας μέχρι 5.869,41 € χωρίς το Φ.Π.Α.

19. Επιβολή τελών, δικαιωμάτων και εισφορών για το οικονομικό έτος 2024, σύμφωνα με την σχετική απόφαση εισήγησης της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ζηρού.

20. Νομιμοποίηση υπαλλήλων ταμιακής διαχείρισης που θα κινούν τους λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης που τηρούνται στην Εθνική Τράπεζα.

21. Νομιμοποίηση υπαλλήλων ταμιακής διαχείρισης που θα κινούν τον λογαριασμό ταμειακής διαχείρισης που τηρείται στην Τράπεζα Ελλάδος.

22. Νομιμοποίηση υπαλλήλων υπεύθυνων λογαριασμού για τα έργα ΠΔΕ που τηρούνται στην Τράπεζα Ελλάδος.

23. Καθορισμός δικαιούχων χρήσης κινητής τηλεφωνίας στο Δήμο Ζηρού και καθορισμός ανώτατου μηνιαίου επιτρεπτού χρηματικού ορίου κλήσεων.

24. Ορισμός δικαιούχων Δημοτικών Συμβούλων που δικαιούνται αποζημίωση για την συμμέτοχη τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και καθορισμός του ποσού της αποζημίωσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 119 του Νόμου 5003/2022.

25. Εξέταση αιτήματος της επιχείρησης ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α.Ε.Β.Ε. για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου (κυκλοφοριακή σύνδεση) ακινήτου της που βρίσκεται στη θέση «Μπούφος» της Δημοτικής Κοινότητας Θεσπρωτικού Δήμου Ζηρού.

26. Εξέταση αιτήματος της εταιρείας ΒΙΟΚΗΠ Α.Ε. για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου (κυκλοφοριακή σύνδεση) ακινήτου της που βρίσκεται στη θέση «Κοκοργιάκια» της Δημοτικής Κοινότητας Πέτρας Δήμου Ζηρού.

 

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του Δήμου στο YouTube, στο σύνδεσμο : https://www.youtube.com/channel/UCucx-eW2oLLCBo065FZa04w