Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 09:50

Ο Γιάννης Δαρδαμάνης νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας - Ορίστηκε το νέο ΔΣ

Ο Γιάννης Δαρδαμάνης είναι και επίσημα από χθες ο νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρέβεζας (επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του atpreveza.gr από τον περασμένο Δεκέμβριο), μετά τις διαδικασίες συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ που πραγματοποιήθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

M79A9673

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Πρέβεζας όρισε ως Πρόεδρο τον Γιάννη Δαρδαμάνη και τακτικά μέλη τον Γ. Σαριάνογλου με αναπληρώτρια την Γρ. Κατσαούνου, τον Ν. Παγγέ με αναπληρωτή τον Χρ. Μάκη, τον Κ. Ματέρη με αναπληρωτή την Δ. Αηδώνη, τον Φ. Ζέρβα με αναπληρωτή τον Γ. Τσούτση. Από τους δημότες όρισε ως τακτικό μέλος τον Π. Σαραμπασίνα με αναπληρώτρια την Π. Βρεττού και τον Κ. Κατέρη με αναπλητρώτρια την Β. Καμπέρη.

Από την Ανάπτυξη Τώρα ορίστηκε ο Θ. Δράκος με αναπληρωτή τον Γ. Νίτσα, ενώ από τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Β. Κύρλας με αναπληρωτή τον Κ. Καλύβα.

Τέλος ως εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ τακτικό μέλος θα είναι ο Λ. Βασιλείου και αναπληρωματικό ο Ν. Αλεξίου, ενώ από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας τακτικό μέλος θα είναι ο Θ. Ανωγιάτης και αναπληρωματικό ο Γ. Μισηρλής.

M79A9666

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ακολουθεί τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου και, σε κάθε περίπτωση, λήγει το αργότερο τρεις (3) μήνες μετά τη συγκρότηση του Δημοτικού Συμβουλίου.