Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 02:58

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας προ των πυλών...

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η λειτουργία του δημοτικού λιμενικού ταμείου Πρέβεζας μετά και τη μετάταξη υπαλλήλου στο δημοτικό λιμενικό ταμείο Πρέβεζας.

Όπως είχε υπογραμμίσει σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Πρέβεζας αυτό ήταν και το τελευταίο εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεραστεί προκειμένου επιτέλους το δημοτικό λιμενικό ταμείο να γίνει πραγματικότητα και πλέον αυτό που απομένει είναι να εκδοθεί η διαπιστωτική πράξη από την Γενική Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης η οποία θα δημοσιευτεί στο φύλλο της Κυβερνήσεως.

Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, εκτός απροόπτου, θα είναι η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Παρθενία Καζάκου ενώ τα θέματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθεί είναι πολλά και σοβαρά για το παρόν και το μέλλον της περιοχής.

Η αποκατάσταση των κρηπιδωμάτων στην παραλία της Πρέβεζας, η κατάσταση των λιμενικών καταφυγίων, το θέμα της Μαρίνας και του εμπορικού λιμένα αλλά και δεκάδες άλλα θέματα που βρίσκονται μέχρι στιγμής στη δικαιοδοσία του λιμενικού ταμείου θα πρέπει να πέσουν στο τραπέζι. Θα δείξει ο δήμος γρήγορα αντανακλαστικά προκειμένου να δοθούν λύσεις αντί να δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα; Ίδωμεν...

 

document 49-2