Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 21:43

Ευρεία ενημέρωση από την Π.Υ. Πρέβεζας για θέματα δασοπροστασίας

Στα πλαίσια της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, καθώς επίσης και για την ενημέρωση αλλά και ευαισθητοποίηση των πολιτών, στις 21-6-2013 ημέρα Παρασκευή και από Ω/10.00 έως 13.00΄ θα πραγματοποιηθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας διανομή έντυπου υλικού που αφορά τη δασοπροστασία, σε συνεργασία με τους Δήμους και τα όργανα αυτών (Πολιτική Προστασία-Δημοτική Αστυνομία κλπ).

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας, η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων (Λ.Ε.Κ.) Πρέβεζας αλλά και η Δημοτική Αστυνομία, θα συμμετέχουν με οχήματά τους, στελεχωμένα με το ανάλογο προσωπικό.

Οι πολίτες, εφόσον το επιθυμούν, θα μπορούν να δοκιμάσουν τον τρόπο λειτουργίας των πυροσβεστικών οχημάτων, καθώς επίσης όποιο άλλο ενδεχομένως αίτημα όπως π.χ. φωτογράφηση και παροχή περαιτέρω πληροφοριών.

Επίσης στις 22-6-2013 ημέρα Σάββατο και από Ω/10.00 έως 13.00΄ θα πραγματοποιηθεί στα διόδια της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου-Πρέβεζας διανομή έντυπου υλικού που αφορά τη δασοπροστασία από προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας