Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 18:05

Νέο «χτύπημα» του Λιμενικού Σώματος Πρεβεζας στην παράνομη αλιεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος Πρέβεζας, κατάφεραν τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της νήσου «Κέφαλος», νέο «χτύπημα» κατά της παράνομης αλιείας στον Αμβρακικό Κόλπο.

Έπειτα από επιχείρηση των ανδρών του Λιμενικού, εντοπίστηκε αλιέας, εντός του σκάφους του, να κάνει χρήση του απαγορευμένου αλιευτικού εργαλείου τύπου μηχανότρατας (τρατάκι), το οποίο και κατασχέθηκε.

Επί του ανωτέρω εργαλείου βρέθηκε αλίευμα συνολικού βάρους αρκετών κιλών (περίπου 20 – γαρίδα Αμβρακικού), το οποίο επίσης και κατασχέθηκε.

Αναμένεται μάλιστα να διατεθεί και σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την αλληλεγγύη όλων μας. Την ίδια πρακτική άλλωστε έχει ακολουθήσει το Λιμενικό Σώμα Πρέβεζας και σε προηγούμενες ανάλογες περιπτώσεις (διαβάστε: Νέο κρούσμα παράνομης αλιείας στον Αμβρακικό Κόλπο).

Τα σημειώσουμε ακόμη πως πρόκειται για το πέμπτο κρούσμα παράνομης αλιείας στον Αμβρακικό, που έχει υποπέσει στην αντίληψή του Λιμεναρχείου Πρέβεζας, τους τελευταίους μήνες.

P1040857 1 copy