Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 21:43

Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας - Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών, κατάφεραν να συλλάβουν νεαρό αλλοδαπό στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας, ο οποίος είχε πλάι του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κάνναβη), που πλησιάζει τα 650 κιλά.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο νεαρός αλλοδαπός είχε κρυμμένη την ποσότητα σε σημείο που δεν ήταν εύκολα ορατό και ενδεχομένως να επιχειρούσε να τη μεταφέρει με σκάφος ή άλλο μέσο. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μόλις έφτασε στο σημείο, κατέσχεσαν την ποσότητα και στη συνέχεια ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Νέα ενημέρωση 22/6/2013 - 12/04 - Το ενημερωτικό δελτίο της Αστυνομίας

 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, πέτυχαν χθες (21.06.2013) το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας τη σύλληψη ενός 29χρονου εμπόρου ναρκωτικών, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος είχε αποκρύψει σε καβάντζα παραπάνω από (638) κιλά κάνναβης, την οποία προόριζε για εμπορία και περαιτέρω διάθεση.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 29χρονο αλλοδαπό, σε ερημική βραχώδη παραλία στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αιτωλοακαρνανίας, να φυλάσσει τετρακόσια είκοσι (420) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (638.550) γραμμαρίων, τα οποία ήταν κρυμμένα και συσκευασμένα, με σκοπό τη μεταφορά τους.

Ο 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιπλέον στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, συνελήφθη και οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

 

Φωτό: Αρχείου