Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 16:36

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με τον Σύλλογο ΑΜΕΑ «Η Ελπίδα»

Θέματα που αφορούν την καλύτερη συνεργασία του Δήμου Πρέβεζας με το Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η Ελπίδα», συζήτησε το Δ.Σ, με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν υπ' όψη του Δημάρχου Πρέβεζας ζητήματα τα οποία μπορούν να διευθετηθούν διευκολύνοντας την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία.

Επίσης τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου προσκάλεσαν επίσημα τον κ.Μπαϊλη στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας, μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς και του ΠΑΣ Πρέβεζας, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας συνεχάρη το σωματείο για την πρωτοβουλία που ανέλαβε καθώς και τις δύο ομάδες που δέχτηκαν να αναμετρηθούν προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογραμμίζοντας ότι στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν πράξεις ανιδιοτελούς προσφοράς για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και όλους όσοι έχουν ανάγκη υποστήριξης και βοήθειας.