Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013 08:47

Πυροβολισμοί και καταδίωξη τα ξημερώματα στο Νομό Πρέβεζας – Εντόπισαν δραπέτες των Τρικάλων (συνεχής ενημέρωση)

Συναγερμός έχει σημάνει από τα ξημερώματα στην Α.Δ. Πρέβεζας και σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Ηπείρου, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι διαβόητοι δραπέτες των Τρικάλων, που αναζητούνται σε όλη τη χώρα από την Ελληνική Αστυνομία, εντοπίστηκαν τα ξημερώματα στο Νομό Πρέβεζας.

Ανάμεσα στις 3 και 4 το βράδυ της Πέμπτης, ένα ΙΧ του Τμήματος Ασφαλείας και ένα περιπολικό της Αστυνομίας, επί της Ε.Ο. Πρέβεζας-Άρτας εντόπισαν ένα κλεμμένο όχημα, μάρκας NISSAN Navara και προσπάθησαν να το ακινητοποιήσουν. Σε κάποια στιγμή, τα άτομα που επέβαιναν σε αυτό, πυροβόλησαν με Καλάζνικοφ προς την πλευρά των Αστυνομικών (δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, σύμφωνα με πληροφορίες) και διέφυγαν προς Φιλιππιάδα. Από εκεί με κλεμμένο ΙΧΕ, τύπου Ford Escort, κατευθύνονται πιθανότατα προς Θεσπρωτία, μέσα από χωριά της Λάκκας Σουλίου. Στη γέφυρα της Γλυκής μάλιστα, αλλά και σε άλλα περάσματα έχουν στηθεί μπλόκα, στα οποία έχουν καταφτάσει και συμμετέχουν και άνδρες των ΕΚΑΜ, καθώς οι κακοποιοί θα προσπαθήσουν να πάνε προς την Αλβανία.

Στην 'Ηπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης.

 

*Μέχρι στιγμής οι έρευνες των Αστυνομικών εστιάζονται στην περιοχή του Αχέροντα ποταμού...

*Βρέθηκε κοντά στη Γλυκή το αυτοκίνητο που εκλεψαν από τη Φιλιππιάδα οι κακοποιοί. Στις έρευνες μετέχει και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

 

Για τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώνουμε τακτικά..