Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 13:25

Ανασύρθηκε νεκρός άνδρας από το θαλάσσιο χώρο του αλιευτικού καταφυγίου Παντοκράτορα

Νεκρός άνδρας αγνώστου ταυτότητας ανασύρθηκε πριν από μια περίπου ώρα από το θαλάσσιο χώρο του αλιευτικού καταφυγίου που βρίσκεται υπό κατασκευή στον Παντοκράτορα.

Το λιμεναρχείο ενημερώθηκε για το πτώμα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και έσπευσε στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα έσπευσε αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα ηλικίας 77 ετών, μετρίου αναστήματος ο οποίος φορούσε βερμούδα και φανελάκι, ενώ δεν έφερε κάποιο σημάδι τραυματισμού. Το πτώμα του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

 

«Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα (10-7-2013), από τη θαλάσσια περιοχή πλησίον του υπό κατασκευή λιμενικού καταφυγίου «ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ» Πρέβεζας, 77χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ. Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής & Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας».