Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 02:46

Η κοινωνία του Νομού Πρέβεζας καλείται να δείξει αλληλεγγύη στο Νοσοκομείο της

Έτοιμο, σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr, είναι το πρόγραμμα δράσεων του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, για το καλοκαίρι και θα παρουσιαστεί το αργότερο μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα διοργανωθούν πλατιές-ανοικτές συζητήσεις σε κεφαλοχώρια, αλλά και μικρότερα χωριά του Νομού Πρέβεζας, καθώς εκτός από το Νοσοκομείο, πλήττονται και οι δομές στα Κέντρα Υγείας της περιοχής μας.

Παράλληλα, θα γίνει μία κεντρική εκδήλωση-ομιλία στην Πρέβεζα, με καλεσμένο τον κ. Αλέξη Μπένο (καθηγητής κοινωνικής ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), ενώ η πιο δυναμική παρέμβαση στην πρεβεζάνικη κοινωνία, αναμένεται να είναι η συναυλία υπέρ της αναβάθμισης του Νοσοκομείου και της δωρεάν δημόσιας υγείας με ντόπια συγκροτήματα και καλλιτέχνες, που θα διοργανωθεί στην παραλία της πόλης και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό πολιτών.

Καλείται πλέον η κοινωνία του Νομού Πρέβεζας, να απαιτήσει την αναβάθμιση του Γ.Ν. Πρέβεζας και των Κέντρων Υγείας, καθώς πληρώνει μέσω της φορολογίας, για να έχει υψηλού επιπέδου περίθαλψη και παροχές υγείας. Είναι δικαίωμά της και πρέπει να το κατακτήσει...