Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 15:52

«Τσεκούρι» στα Κέντρα Υγείας του Νομού Πρέβεζας – Κλείνει της Φιλιππιάδας

Ένα καθ' όλα βάσιμο σενάριο που κυκλοφορούσε ευρέως σε διάφορες περιοχές της χώρας, περί συγχωνεύσεων Κέντρων Υγείας και στο οποίο είχαμε αναφερθεί εκτενώς στο www.atpreveza.gr (διαβάστε: Στην «καρμανιόλα» της Τρόικας τα Κέντρα Υγεία του Νομού Πρέβεζας), φαίνεται πως θα υλοποιηθεί και μάλιστα άμεσα από Κυβέρνηση και Τρόικα.

Συμφωνα με πληροφορίες, το ΚΥ Φιλιππιάδας κλείνει και θα μετατραπεί σε πολυδύναμο ιατρείο (όπως του Λούρου – Δε θα λειτουργεί μετά το μεσημέρι). Αυτό μάλιστα θα συμβεί εντός των επόμενων 15 ημερών. Παράλληλα, εξελίξεις από τον Οκτώβριο αναμένεται να υπάρξουν και για τα ΚΥ Καναλακίου και Πάργας, για τα οποία ο σχεδιασμός της Τρόικας προϋποθέτει πως θα εφημερεύουν εναλλάξ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, κ. Κώστα Μπάρκα, μας μετέφερε τα παραπάνω γεγονότα και μας τόνισε πως από την πλευρά του θα αντιδράσει άμεσα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και εξελίξεις αναφορικά και με το Γ.Ν. Πρέβεζας τις επόμενες ημέρες, καθώς το Υπουργείο διαρρέει σχεδόν επίσημα πως θα προχωρήσει σε συγχωνεύσεις και διαθεσιμότητα προσωπικού.