Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 15:40

Από το Καναλάκι θα ξεκινήσει η Φλόγα της Αγάπης για το 2013

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Ελπίς» Φαναρίου ανακοίνωσε πως η τελετή αφής της φλόγας της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών θα γίνει στο Καναλάκι στο Δήμο Πάργας και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία του Καναλακίου στις 18 Αυγούστου 2013 και ώρα 19:00.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«ΘΕΜΑ: 11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή αφής της φλόγας της 11ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών θα γίνει στο Καναλάκι στο Δήμο Πάργας και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία του Καναλακίου στις 18 Αυγούστου 2013 και ώρα 19:00. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις. Στις 21:00 η Φλόγα της Αγάπης θα αναχωρήσει με προορισμό το Ξυλόκαστρο Κορινθίας (λεπτομέρειες σχετικές με το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στη ιστοσελίδα της ΠΟΣΕΑ τις προσεχείς μέρες-http://www.posea.gr).

Παρακαλείστε, όλοι οι σύλλογοι-μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α. με εκπροσώπους σας να τιμήσετε την τελετή έναρξης της λαμπαδηδρομίας.

Παρακαλείστε, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη λαμπαδηδρομία μέχρι 25 Ιουλίου, προκειμένου να ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.         

Με εκτίμηση

Για το Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     

ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ        

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΑΡΚΑΜΠΑ ΟΛΓΑ».

Διαβάστε επίσης:

Στο Καναλάκι χτυπάει η καρδιά της 25ης Αμφικτιονίας Εθελοντών Αιμοδοτών