Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 12:21

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό χθες βράδυ στο Καναλάκι Πρέβεζας (Photo) – Τραγική ιστορία – Δεν διεκομίσθη στο Γ.Ν. Πρέβεζας (Νέα ενημέρωση)

Χθες (26-07-2013) το βράδυ στο Καναλάκι Πρέβεζας, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 75χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 77χρονο ημεδαπό, που κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του πεζού (η φωτογραφία είναι από τον τόπο του δυστυχήματος).

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καναλακίου. 

 

Νέα ενημέρωση – 3.27μ.μ. - 27/7/2013

Επιτόπιο ρεπορτάζ: Κώστας Π. 

 

Μία τραγική ιστορία ακολουθεί τον 77χρονο τραυματία. Πριν από περίπου 1,5 χρόνο, 10 μέτρα πιο κάτω από το σημείο που τον παρέσυρε το αυτοκίνητο, είχε χάσει τη ζωή του ο εγγονός του, που έμενε τότε στο Καστρί Πρέβεζας.

Το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός, είχε προσκρούσει σε στύλο της ΔΕΗ (βραδινές ώρες), την έσπασε και έπεσε μέσα στο χαντάκι. Ο νεαρός είχε ακόμη τις αισθήσεις του, αλλά έμεινε εκεί όλο το βράδυ, μέχρι να τον εντοπίσουν το πρωί, όταν δυστυχώς είχε φύγει πλέον από τη ζωή.

Συγκινημένη είναι η κοινωνία στο Καναλάκι και το Καστρί από το τραγικό συμβάν, λόγω και της ιστορίας αυτής.

 

«Αδυναμία» του συστήματος

 

Τα τεράστια προβλήματα και η κρατική αδιαφορία για τη δημόσια Υγεία, φάνηκαν ακόμη μία φορά. Το μοναδικό ασθενοφόρο που καλύπτει τα ΚΥ Καναλακίου και Πάργας, ήρθε από την Πάργα για να παραλάβει τον τραυματία 77χρονο, ο οποίος δεν διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας (γνωστό το πρόβλημα της έλλειψης αναισθησιολόγου), αλλά στης Άρτας και από εκεί στα Ιωάννινα.