Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 03:15

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας μας μέχρι σήμερα και να σας βεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειές μας για βελτίωση του συνόλου των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, για το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει στον τομέα των ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων. Η πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρησης Ποιότητας, πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2013, από τον φορέα πιστοποίησης EUROCERT, έναν Ελληνικό φορέα που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες.

Με την ευκαιρία της πιστοποίησης θα θέλαμε να σας βεβαιώσουμε ότι το Κέντρο μας συνεχίζει να επενδύει εδώ και οκτώ χρόνια σε υποδομές, σε νέες τεχνολογίες, και στην συνεχή κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού του, με στόχο τις επιστημονικά άρτιες διαγνώσεις, αλλά και την ικανοποίηση των εξεταζομένων και επισκεπτών από το σύνολο των υπηρεσιών που τους παρέχουμε.